Bake And Make

Bake And Make

Hej tomtegubbar slå i glassen och låt oss lustiga vara"Sätt på lite julmusik , häll upp lite glögg och skapa ditt egna pepparkakshus eller pepparkakor med detta härliga set. Setet kommer packat i fin trälåda med träull i botten, en pepparkaksdeg färdig att kavla ut, två pepparkaksmått i rostrfritt stål (blandade motiv), En god knaprig chokladkaka med mörk choklad och utan tilllsatt socker och med havssalt på topppen, En frisk äppleglögg som man inte behöver värma om man inte vill utan kan snarare servera kyld, Ett svart krögarförkläde i bomull med ficka framtill.

Presentset från Adelante är en perfekt julklapp eller julgåva som passar hela personalen.


Pris 369,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande. Detta gäller om du beställer en tryckt produkt
   Snabba leveranser - Beställer du en produkt utan tryck har du dina produkter inom några dagar. Leveranstiden för profilmaterial med tryck beror på vilken produkt du väljer. Fråga oss så kan vi svara på leveranstiden. Under information nedan kan du finna info om leveranstid.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten (OBS: Detta formulär är endast förfrågan/offert. Vill du göra en beställning gör du det längre ned på sidan i formuläret till vänster)

st

   023-70 90 60
   profil@printeliten.seAdelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Artikelnummer IN7058
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.